FCSB

Tamas, la un pas sa fie dat afara. Colegii l-au salvat prin vot secret

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Fundasul Gabriel Tamas a fost la un pas sa fie dat afara de la Steaua dupa o nou episod in care acesta ar fi consumat alcool.

Gigi Becali a povestit, luni dimineata, intr-o emisiune televizata ca ceilalti jucatori de la Steaua au decis prin vot secret ca Tamas sa ramana in lot.

Potrivit patronului Stelei Tamas s-a imbatat in cantonamentul din Antalya si i-a injurat inclusiv pe jucatori, colegii sai de la Steaua.

“Am pus echipa sa voteze daca el ramane sau pleaca de la echipa. A fost un vot secret. Asa ceva nu se permite, dar avand in vedere ca nu avem fundasi centrali si el e jucator bun nu am avut ce face. El face niste lucruri inadmisibile”, a povestit Becali la postul sport.ro

Patronul echipei Steaua regreta si ca Mirel Radoi a refuzat transferul lui Felipe Teixeira de la Astra in vara lui 2015 pe motiv ca portughezul ar fi fost “prea batran”.

“Mirel daca nu era orgolios era in Liga Campionilor si lua campionatul. El e un antrenor inteligent, dar sa lase barfa. Femeile barfesc, barbatii lucreaza. Ii spun asta din dragoste, nu cu rautate”, a mai declarat Becali.



Tamas, la un pas sa fie dat afara. Colegii l-au salvat prin vot secret