FCSB

Tamas acuza arbitrajul de la Medias: “A distrus fotbalul”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Fundasul stelist Gabriel Tamas considera ca centralul George Gaman a pus umarul la calitatea slaba a meciului dintre Gaz Metan si Steaua, partida incheiata la egalitate, scor 1-1, duminica seara in etapa a 25-a din Liga 1.

Tamas considera ca Steaua a fost privata de un penalty la faultul comis asupra lui De Amorim si spune ca pentru o faza similara s-a dictat lovitura de la 11 metri impotriva Stelei la Severin in meciul din etapa precedenta.

“Bravo arbitrului care a ajutat sa distruga un meci de fotbal. La De Amorim a fost acelasi penalty cum am facut si eu la Craiova. Problema este ca si la golul lor mi-a zis Marko (n.r. - Momcilovic) ca a fost fault”, a spus Tamas dupa meci la Digi Sport.

“Noi vrem sa luam campionatul si nu ne intereseaza speculatiile. Vrem sa castigam toate meciurile, dar nu s-a putut in aceasta seara, n-am putut sa marcam”, a adaugat Tamas.

Steaua a ajuns dupa remiza de la Medias la cinci puncte de liderul Viitorul si mai are de jucat cu ASA Tg.Mures inaintea inceperii playoff-ului.



Tamas acuza arbitrajul de la Medias: “A distrus fotbalul”