FCSB

Ipoteza in cazul Tamas: A plecat special de la Steaua?

Gabi Tamas si-a reziliat miercuri seara contractul cu Steaua si incepe din nou sa isi caute o echipa. Se pare ca jucatorul ar fi fortat plecarea de la Steaua pentru ca avea oferte mai bune si nu putea iesi altfel din contract.

Gigi Becali afirmase ca Tamas trebuie sa plateasca 150.000 de euro pentru a isi rezilia contractul, insa pana la urma jucatorul a plecat fara sa mai achite ceva, semn ca a fost de partea sa contractul semnat. Faptul ca a fost dat afara a contat in calculele finale. Daca ar fi plecat singur, Tamas ar fi platit daune in mod cert.

Acum Tamas este liber sa isi caute o echipa la care sa mai stea cateva luni, ideal fara sa joace, pentru ca apoi sa plece in alta parte unde sa faca la fel.

S-ar putea spune ca doar un club nebun l-ar mai putea lua pe Tamas, insa nu este asa. Impresarul jucatorului sustine ca are oferte din Serie A si Premier League.

Fostul jucator Daniel Niculae a lansat miercuri seara o noua ipoteza in cazul lui Tamas. El a spus ca acesta a primit pe durata contractului cu Steaua niste oferte mai bune si ca a facut tot ce a putut sa fie dat afara pentru a semna cu altii.

"Clone perfecte"

Gabi Tamas, dat afara de la Steaua, a gasit de cuviinta sa atace clubul care i-a dat o sansa.

Jucatorul a scris pe retelele sociale un mesaj prin care ataca Steaua si problemele actuale ale clubului din conflictul cu Ministerul Apararii Nationale. 

"Mai bine sa fiu eu cu mii de defecte, decat ca voi, clone perfecte", a scris Tamas, 

El a primit si raspunsuri, majoritatea negative, in care i se reproseaza atitudinea neserioasa si faptul ca acele "clone perfecte" i-au oferit un salariu si un post de jucator.

Gabi Tamas, exclus din lotul Stelei

Fundasul Gabi Tamas a fost lasat de Mirel Radoi in afara lotului pentru meciul de sambata seara cu Pandurii, dupa ce jucatorul nu a reusit sa se trezeasca pentru antrenamentul de vineri.

"Hai sa-ti zic ceva tare. Nu m-am trezit sa ajung la antrenament. Am fost obosit", i-a spus Gabi Tamas impresarului sau Florin Manea, a povestit acesta din urma conversatia dintre el si jucator.

Jucatorul stelist a fost lasat in afara lotului pentru meciul de sambata seara cu Pandurii.

"N-a fost vorba ca nu au vrut sa-l ia. El a stat de vorba cu Nicolae Dica si a ramas sa se antreneze in Bucuresti. Nu poate fi nimeni bucuros cand rateaza un antrenament, dar n-a fost vorba de una din acele nopti", a spus Manea la Digi Sport.

"Eu vreau ca Gabi sa ramana la Steaua. Nici n-am vorbit in alta parte. El a inceput sa revina la jocul lui dinainte de accidentare. Imi doresc sa ramana aici si n-as vrea ca aceasta intamplare sa-i opreasca aceasta crestere", a adaugat Manea.



Ipoteza in cazul Tamas: A plecat special de la Steaua?