FCSB

Tamas a calcat din nou pe bec la Steaua. Reghecampf anunta primele masuri: "Cu siguranta va fi pedepsit"

Fundasul Gabriel Tamas a ratat antrenamentul de marti al Stelei si, dupa unele informatii, ar fi petrecut pana tarziu spre dimineata intr-un restaurant bucurestean.

Tamas nu a fost inclus in lotul deplasat de Steaua pentru meciul de Cupa Romaniei cu Foresta Suceava, dar in aceeasi situatie se regasesc si alti cativa jucatori de baza ai Stelei, menajati in vederea meciurilor urmatoare.
 
“Nu este nimic de lamurit. Un jucator are timp liber. Ce face in timpul liber...Daca isi doreste sa bea, sa iasa la restaurant, este problema lui si nu cred ca ar trebui sa deranjeze pe cineva. Nu cred ca este singurul om din Romania care se duce la restaurant”, a declarat Reghecampf intr-o conferinta de presa.
 
Cu toate acestea, tehnicianul a lasat de inteles ca in interiorul echipei va avea loc o discutie si ca Tamas ar putea fi sanctionat.
 
“Cu siguranta va fi pedepsit, daca avem de ce sa-l pedepsim. Vom discuta cu Tamas si cu conducatorii clubului si vom vedea, dar sunt lucruri pe care le discutam intern”, a mai spus Reghecampf.
 
In varsta de 32 ani, Tamas ar fi petrecut in noaptea de luni spre marti alaturi de fostul coleg de la Dinamo, Marius Niculae.
 
Tamas a fost dat afara de la Steaua in mandatul lui Mirel Radoi dupa o escapada similara, dar a fost adus inapoi de Laurentiu Reghecampf, tehnician care se arata mult mai permisiv cand vine vorba de viata extrasportiva a jucatorilor sai.



Tamas a calcat din nou pe bec la Steaua. Reghecampf anunta primele masuri: "Cu siguranta va fi pedepsit"