FCSB

Talpan reactioneaza la adresa avocatului Bota pe subiectul marcii ”Steaua”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, spune ca marca inregistrata de Pompiliu Bota se loveste de nulitate.

”Falsul avocat Bota a inregistrat marca cu rea credinta, stiind ca marca Steaua este marca clubului. Aceasta inregistrare este lovita de nulitate absoluta”, a declarat Talpan, anunta Telekom Sport.

In plus, Talpan mai spune ca actiunea lui Bota ii va aduce lui un atuu in disputa juridica cu Gigi Becali.

”Este un atuu in plus si un probatoriu avantajos pentru mine in instanta, cu atat mai mult ca falsul avocat afirma in presa ca a inregistrat marca pentru a i-o ceda lui Becali”, mai afirma Talpan.

Pompiliu Bota a primit la 3 martie 2020 certificatul prin care detine marca ”Steaua” la Registrul Marcilor Uniunii Europene, numai ca marca sa este una de clasa 35 in Conventia de la Nisa.

Aceasta inseamna ca o poate folosi doar pentru ”publicitate, conducerea si administrarea afacerilor, lucrari de birou”.

Bota a incercat sa obtinuta si clasa 41, care i-ar fi permis folosirea marcii ”Steaua” inclusiv pentru ”organizarea de evenimente de fotbal, organizarea de competitii de fotbal, servicii privind organizarea de evenimente fotbalistice”.

EUIPO i-a refuzat avocatului Bota cererea din urma si acesta ramane doar cu clasa 35, adica fara niciun drept de a modifica situatia juridica din prezent in ceea ce priveste numele Steaua Bucuresti in fotbalul romanesc.



Talpan reactioneaza la adresa avocatului Bota pe subiectul marcii ”Steaua”