FCSB

Sumudica sare in apararea lui Reghecampf

Marius Sumudica recunoaste ca nu-l are la inima pe Laurentiu Reghecampf, rivalul sau de pe banca Stelei, dar in scandalul consumului de alcool de la Zurich tehnicianul Astrei spune ca este de domeniul irealului.

“Nu cred ca Reghecampf poate sa bea o sticla de vodka si dupa aceea sa stea beat pe banca. Trebuie sa fii tampit sa faci asa ceva. Sa stai pe banca dupa ce ai batu o sticla de vodka trebuie sa te tina unii ca la Teatrul Tandarica. Nici nu poti sa mai faci schimbarile”, a spus Sumudica intr-o conferinta de presa.

“N-am nicio treaba cu Reghecampf, nu mi-e simpatic neam, dar si eu le dau jucatorilor mei un pahar de vin seara la masa. L-am avut antrenor si pe Mircea Lucescu. In fiecare zi la masa bea un pahar de vin. La fel si Razvan Lucescu”, a mai spus Sumudica.

Laurentiu Reghecampf a fost tras intr-un scandal al consumului de alcool de catre oficialii stelisti inaintea meciului din deplasare cu FC Zurich.

Ionut Chirila, un apropiat al familiei Reghecampf, a povestit de asemenea un episod sugestiv cu privire la relatia pe care antrenorul stelist o are cu alcoolul.

“Am mers intr-o duminica la el (n.r. - Reghecampf) sa facem un peste la gratar si am luat o sticla de vin. Vreau sa spun ca aproape am baut-o singur. Laurentiu abia daca a baut un pahar”, a spus Chirila la postul sport.ro



Sumudica sare in apararea lui Reghecampf