FCSB

Sumudica lauda Steaua inaintea meciului direct

Marius Sumudica o va intalni pe Steaua in penultima etapa a sezonului din Liga 1, cel mai echilibrat din ultimii 39 ani, si promite ca isi va apara corect sansele pana la final indiferent de adversarul intalnit.

“Noi ne aparam corect sansele. O vom face cu cei de la Steaua si cu cei de la Dinamo. Nu vreau sa ma arate nimeni cu degetul”, a spus Sumudica la postul sport.ro

In alta ordine de idei, tehnicianul Astrei spune ca nu a inteles de ce Steaua nu a inchis jocul la scorul de 1-1 cu Dinamo si a continuat sa forteze victorie, pentru a plati in final cu pierderea meciului.

“Steaua e o echipa puternica, dar nu inteleg de ce nu au inchis jocul. La 1-1 ramaneau cu un punct in fata Viitorului si la cinci puncte de Dinamo. Era foarte greu sa-i mai ajunga si nu inteleg de ce isi doreau asa mult sa castige. I-a costat un astfel de risc. Steaua are niste jucatori extraordinari, are cel mai bun lot de departe, dar Dinamo a fost mai echipa”, a concluzionat Sumudica.

Marius Sumudica se afla in carti pentru a pregati chiar Steaua din sezonul viitor, iar Gigi Becali spune ca mutarea se va face doar daca si suporterii sunt de acord.

Este de notorietate adversitatea exprimata de-a lungul timpului de Sumudica fata de tot ce inseamna Steaua.



Sumudica lauda Steaua inaintea meciului direct