FCSB

Sumudica ii face cu ochiul lui Becali: "Mi-ar placea sa lucrez cu Gigi"

FCSB se afla in cautarea unui antrenor dupa despartirea de Nicolae Dica, iar numele lui Marius Sumudica este din nou vehiculat pentru o posibila colaborare cu echipa lui Gigi Becali.

Aflat sub contract cu Al Shabab din Arabia Saudita, Sumudica lasa o usa deschisa pentru o posibila venire la FCSB in viitorul apropiat.

"Mi-ar placea sa lucrez cu Gigi Becali, pentru ca investeste. As vrea sa vad daca as putea sa-l dovedesc din punct de vedere profesional. Eu sunt un antrenor profesionist care isi doreste sa faca performanta", a spus Sumudica la Digi Sport.

"Nu am spus ca vin la FCSB in momentul de fata, pentru ca sunt sub contract inca un an si jumatate si suntem in discutii sa prelungim. Dar repet, Gigi Becali isi doreste sa faca performanta, asa cum imi doresc si eu. Cred ca am putea sa facem rezultate impreuna. E greu sa vin la FCSB in momentul fata, am o clauza de reziliere", a mai spus Sumudica.

De unde intelegem ca fostul rapidist este gata sa colaboreze cu Becali in viitorul apropiat cand nu va avea angajament, iar FCSB ar cauta un antrenor ca acum.

Dan Alexa si Mihai Teja sunt numele aflate in pole position pentru inlocuirea lui Nicolae Dica la FCSB.

Laurentiu Reghecampf are sanse reduse sa revina la clubul lui Becali, acesta anuntand ca este aproape sa antreneze in Germania.



Sumudica ii face cu ochiul lui Becali: "Mi-ar placea sa lucrez cu Gigi"