FCSB

Sumudica dezminte posibila trecere a lui Alibec la Kayserispor

Sursă foto: twitter.com

Presa turca a lansat, luni, ipoteza transferului iminent al atacantului Denis Alibec la Kayerispor, echipa de pe locul patru din Turcia si care este antrenata de Marius Sumudica.

Fostul tehnician al Astrei a intervenit, luni seara, la postul Digi Sport si s-a aratat surprins total de aceasta posibilitate.

“Nu cred ca transferul lui Alibec se poate realiza, avand in vedere preturile care se vehiculeaza. E o prostie si eu nu cred asa ceva. Kayseri ar putea face un effort de doua milioane de euro, dar ar insemna o cheltuiala destul de mare si nu cred ca patronul Stelei il va da pe Alibec pentru atatia bani. Am inteles ca a avut oferta de 6 sau 7 milioane si nu a acceptat”, a spus Sumudica.

Turcii il anunta pe Alibec la Kayserispor

In plus, tehnicianul roman a amintit ca in momentul de fata Kayserispor este o echipa acoperita in compartimentul ofensiv, acolo unde internationalul turc Umut Bulut are 9 goluri marcate.

In alta ordine de idei, Sumudica a amintit ca Becali l-a rugat sa intervina asupra lui Alibec pentru a-l determina pe acesta sa-si revizuiasca atitudinea de la FCSB.

“Am vorbit cu domnul Becali si, printre altele, m-a rugat sa vorbesc cu Denis, sa-i zic ca nu e normal ceea ce face”, a declarat Sumudica.



Sumudica dezminte posibila trecere a lui Alibec la Kayserispor