FCSB

Stoian revine in lotul FCSB

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Adrian Stoian, jucatorul cu peste 100 de meciuri in Serie A transferat de FCSB in iarna acestui an, revine in lotul ros-albastrilor pentru meciul de campionat cu FC Voluntari, a anuntat antrenorul Mihai Teja.

"Stoian va fi in lot si va avea sansa sa joace, nu o data ci de mai multe ori. Nu exista ultima sansa. In viata tot timpul ai mai multe sanse. A venit aici, a semnat, cum sa fie ultima sansa? Este fotbal, nu este razboi, se poate intampla oricui sa greseasca. Exista doar sa joci bine", a spus Teja intr-o conferinta de presa.

"El are un caracter foarte bun si asta il ajuta foarte mult. Intelege cand nu joaca si de ce nu joaca. Este un profesionist, dar normal ca este afectat", a adaugat tehnicianul ros-albastrilor.

Stoian a debutat ca titular la FCSB in primul meci al anului, in deplasare cu Dunarea Calarasi, cand a fost schimbat imediat dupa pauza.

De atunci a mai prins lotul doar o data, ca rezerva neutilizata la meciul cu Hermannstadt de pe Arena Nationala, fiind lasat in afara lotului la urmatoarele doua jocuri, cu Concordia Chiajna si Craiova.



Stoian revine in lotul FCSB