FCSB

Stelistii se bucura de revenirea suporterilor la stadion. Popa: "Am vazut si cativa ultrasi"

Jucatorii echipei Steaua au salutat revenirea la stadion a suporterilor, chiar daca nu vorbim de nucleul fanilor organizati in cele doua peluze, Nord si Sud.

“Multumim suporterilor ca au venit sa ne sustina. Ne-a fost dor de o asemenea atmosfera. Nu va fi usor in finala cu U Cluj, chiar daca este o echipa mai slab cotata decat Steaua. A fost o perioada mai proasta si speram sa revenim la forma din tur sau de acum un an. Vom fi mult mai buni de la acest meci inainte. Speram sa castigam toate trofeele”, a spus Gabi Iancu, autorul golului de 2-0 in meciul cu Petrolul.

La randul sau, Adi Popa a completat spunand ca prin jocul spera sa-i fi multumit pe suporterii prezenti in tribunele Arenei Nationale.

“Ne bucuram ca am facut un meci bun si ca au fost atatia spectatori la meci. Cred ca i-am multumit, am facut spectacol, am dat trei goluri. Sper sa castigam finala si sa nu se mai intample ca anul trecut. Cativa dintre ultrasi au fost in tribuna, am vazut eu. Am demonstrat ca am dominat adversarul si ca am facut un meci foarte bun. Dupa o pauza am intrat mult mai proaspeti si mai bine in teren”, a spus Popa, cel care a deschis scorul in meciul de joi seara.

Steaua s-a impus, cu 3-1, prin golurile lui Popa, Iancu si Tanase, si va juca finala Cupei Romaniei pe 31 mai contra celor de la U Cluj.



Stelistii se bucura de revenirea suporterilor la stadion. Popa: "Am vazut si cativa ultrasi"