FCSB

Stelistii au intrat in silenzio stampa

Steaua a anuntat joi, pe siteul oficial, ca a oprit dialogul cu presa. Nemultumirile vin dupa mai multe articole sau decizii, din partea unei parti a presei, care au afectat echipa in ultima vreme.

"FC Steaua Bucuresti anunta ca jucatorii si membrii staff-ului au decis sa inceteze dialogul cu reprezentantii mass media incepand de astazi, 10 octombrie. Clubul nostru va onora, totusi, obligatiile contractuale cu institutiile media detinatoare de drepturi pentru Liga 1, Cupa Romaniei si UEFA Champions League! In ceea ce priveste informarea suporterilor nostri, activitatile zilnice ale echipei vor fi prezentate atat pe site-ul oficial al clubului, cat si pe pagina de Facebook oficiala", anunta Steaua.

Managerul Stelei, MM Stoica, a scris joi pe retele sociale: "Cand vor intelege dusmanii Stelei ca orice minciuna a lor ne uneste mai mult, orice atac ne face mai puternici, orice tentativa de a ne dezbina starneste zambete condescendente in familia noastra?

Decizia vine ca urmare a nemultumirilor Stelei legate de modul in care o parte a presei a tratat unele subiecte legate de echipa. De asemenea, Anamaria Prodan nu mai este este pomenita in unele ziare de sport, iar antrenorul Laurentiu Reghecampf se considera discriminat de unele articole recente din presa scrisa.

De aceea, Steaua a luat decizia drastica de a nu mai comunica deloc cu presa, cu exceptia actiunilor obligatorii si declaratiilor oficiale.

Cei de la Steaua considera de asemena ca si comunicarea pe canalele sociale are probleme. Tot joi, Steaua a atras atentia presei dar si a suporterilor ca pe retelele de socializare "exista numeroase conturi false ale jucatorilor nostri, administrate de persoane necunoscute, care posteaza diverse lucruri in numele fotbalistilor Stelei. S-a intamplat, in nenumarate randuri, in cazul lui Ciprian Tatarusanu ori Andrei Prepelita, iar acum a venit randul lui Adrian Cristea. Astfel, de pe un cont fals care foloseste numele acestuia, o persoana a purtat diverse dialoguri care au ajuns, mai apoi, in mass media, care a fost indusa in eroare."



Stelistii au intrat in silenzio stampa