FCSB

Steaua si ASA Tg.Mures se infrunta pentru Supercupa Romaniei

Echipele Steaua si ASA Tg.Mures se infrunta, miercuri seara de la ora 21:00 live text pe onlinesport.ro, in primul meci oficial din noul sezon competitional in fotbalul romanesc.

Meciul se va disputa pe stadionul Farul din Constanta cu casa inchisa, toate cele 15.000 de tichete tiparite pentru aceasta partida fiind epuizate.

Este pentru a doua oara in istoria Supercupei Romaniei cand meciul le opune pe primele doua echipe clasate in sezonul precedent.

Acest lucru s-a intamplat in 2010, cand CFR Cluj a dispus de Unirea Urziceni la loviturile de departajare, cu 4-2, dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost egal, 2-2.

ASA Tg.Mures, o debutanta, devine a zecea echipa din istorie care disputa Supercupa.

Steaua are cele mai multe prezente in Supercupa (10), castigand sase trofee pana acum. Urmeaza Rapid si Dinamo, cu sase prezente in Supercupa. Giulestenii au patru trofee in vitrina.

Plecat de la ASA Tg.Mures la FC Voluntari cu doar cateva zile inaintea meciului cu Steaua, fundasul Vasile Maftei a ratat sansa de a deveni jucatorul cu cele mai multe prezente in Supercupa (6). Astfel, acesta ramane la egalitate cu fostul stelist Sorin Paraschiv (fiecare cu 5 meciuri).

Echipele probabile:

Steaua: Nita - Papp, Tamas, Varela, Guilherme - Breeveld, Neagu - Stanciu, Chipciu, Iancu - Tucudean. Antrenor: Mirel Radoi.

ASA: Stancioiu - Golanski, Constantin, Bejan, Velayos - Muresan, Brandan - Hanca, Gorobsov, Varga - Axente. Antrenor: Dan Petrescu.

Meciul va fi arbitrat de Radu Petrescu.

sursa foto: facebook.com/pages/ASA-Tirgu-Mures-Oficial


Steaua si ASA Tg.Mures se infrunta pentru Supercupa Romaniei