FCSB

Steaua si-a descoperit noul decar in propria curte

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Nicolae Dica a anuntat ca vrea sa schimbe sistemul de joc la Steaua si mizeaza in planul sau pe integrarea tanarului Denis Man in primul 11.

Adus in toamna lui 2016 de la UTA Arad la doar 18 ani in plina criza de atacanti la Steaua, Man a prins noua meciuri la Steaua si a marcat un gol.

Disparut din lotul primei echipe din cauza unei clauze care exista in contractul de transfer, Man a revenit in atentia antrenorului stelist dupa ce Becali a rascuparat respectiva clauza pentru 20.000 de euro.

Practic, Steaua se obligase initial sa mai achite celor de la UTA inca 100.000 de euro pentru Man daca acesta ar fi jucat cel putin zece meciuri la prima echipa pe langa cei 300.000 de euro cat a costat transferul.

Considerat la vremea transferului un jucator de 50 milioane de euro, Man ar putea deveni jucator de baza in mandatul lui Dica, profitand de regula impunerii in prima echipa a unui jucator sub 21 de ani.

Dica este de parere ca poate face din Man un veritabil mijlocas la creatie, un numar zece care sa joace alaturi de Florin Tanase.

“Pe Man si pe Tanase ii putem considera numere zece. Au avut evolutii foarte bune pe postul de al doilea varf, sunt tineri si pot ajunge la un nivel inalt”, a opinat noul antrenor al Stelei.



Steaua si-a descoperit noul decar in propria curte