FCSB

Steaua si-a asigurat prezenta in Liga Campionilor

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Pentru al doilea an la rand Steaua termina Liga 1 pe locul secund, al doilea an in care titlul s-a decis in urma sistemului cu playoff.

Steaua si-a asigurat locul al doilea inca dupa primele 45 de minute ale meciului cu CS Universitatea Craiova, o prima repriza in care echipa pregatita de Laurentiu Reghecampf a lovit de trei ori.

Alibec a deschis scorul in minutul 18 reluand in plasa balonul respins in fata de portarul Calancea la sutul lui De Amorim.

Steaua a punctat de alte doua ori in finalul reprizei si a inchis practic jocul in fata unei echipe CS Universitatea Craiova extrem de limitata.

Alibec si-a trecut in cont dubla in minutul 42 cu un sut din centrul careului, dupa o faza creata de un Pintilii ajuns surprinzator varf de atac.

Craiova s-a clatinat serios in aparare si Jakolis a inchis tabela in minutul 43 cu un sut din afara careului.

Pana la finalul meciului Steaua a jucat la trecerea timpului cu un ochi pe ce se intampla in partida de la Ovidiu, unde Viitorul a invins pe CFR Cluj, cu 1-0, si a obtinut titlul, medaliile si tricourile de campioni.

Steaua va reprezenta Romania in Champions League de pe Ruta Ligii, urmand a avea de intalnit adversarii mult mai puternici decat daca ar fi urmat Ruta Campioanelor.

Caseta tehnica

Steaua: Niţă – Enache, Bălaşa, Moke, Momcilovici – Boldrin, Pintilii (Achim '69) – Jakolis, Tănase, De Amorim (Ov. Popescu '52) – Alibec (Gnohere '75). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

CSU Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe (Jazvici '12, Burlacu '72), Briceag - Mateiu, Screciu, Zlatinski - Băluţă, A. Ivan, Bancu (Gustavo '82). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Cartonaşe galbene: Jakolis '48, Bălaşa '61, Ov. Popescu '77 / Bancu '23, Dimitrov '39, Jazvici '59

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Ovidiu Artene, Vladimir Urzică - Marcel Bîrsan



Steaua si-a asigurat prezenta in Liga Campionilor