FCSB

Steaua se desparte de doi titulari

Helmuth Duckadam, presedintele de onoare al Stelei, a anuntat ca doi dintre jucatorii de baza din prezent nu vor mai continua la echipa din Ghencea.

Este vorba de atacantul Raul Rusescu si de mijlocasul Alexandru Bouceanu, care in vara se vor intoarce la echipele de unde au fost imprumutati la Steaua.

Duckadam a spus la Digi Sport ca in conditiile dificultatilor financiare din Liga 1 cei doi nu vor putea fi tinuti in continuare de Steaua dupa finalul actualului sezon.

“Nu cred ca Bourceanu si Rusescu vor mai continua la Steaua. E foarte greu sa le asiguri acelasi salariu pe care il au in strainatate”, a spus Duckadam.

Rusescu este imprumutat de la Sevilla si Steaua trebuie sa plateasca 2 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv, iar in cazul lui Bourceanu echipa din Ghencea poate achita un milion de euro pentru a-l readuce de la Trabzonspor.

Stiuta fiind insa politica echipei din Ghencea care mizeaza pe imprumuturi si pe jucatori liberi de contract, este putin probabil daca nu chiar imposibil sa plateasca asemenea sume pentru transferul celor doi.



Steaua se desparte de doi titulari