FCSB

Steaua a angajat un nou preparator fizic

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Steaua va avea incepand din aceasta iarna un nou preparator fizic in persoana lui Marian Lupu.

Practic, fostul preparator fizic al echipei nationale a revenit la Steaua dupa aproape 11 ani, acesta facand parte din staff-ul clubului nostru si intre august 2002 si martie 2006, anunta clubul Steaua pe pagina oficiala de Facebook.

Marian Lupu este un preparator fizic nascut pe 4 martie 1971, care si-a inceput cariera in fotbal in 1999, la FC National. In august 2002 a ajuns la FC Steaua Bucuresti, alaturi de antrenorul Cosmin Olaroiu si a ramas in staff-ul ros-albastrilor pana in martie 2006, atunci cand a primit oferta de a fi preparatorul fizic al echipei nationale de seniori.

Prezent la EURO

A participat, alaturi de reprezentativa, la UEFA EURO 2008, iar in aprilie 2009 a inceput sa se ocupe de pregatirea fizica a echipei nationale Under 21, ocupand, de asemenea, functia de Coordonator al pregatirii fizice pentru loturile nationale de juniori. A revenit la echipa nationala de seniori in noiembrie 2014 si a participat, alaturi de "tricolori" la UEFA EURO 2016.

In a doua jumatate a anului 2016 a fost preparatorul fizic al echipei nationale Under 21. De asemenea, de-a lungul timpului, Marian s-a ocupat de pregatirea fizica a jucatorilor de tenis Victor Hanescu si Irina Begul.

Educatie

Este absolvent al Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, al Scolii Federale de Antrenori - specializarea preparator fizic, precum si al primului curs de preparatori fizici organizat de UEFA in 2013.



Steaua a angajat un nou preparator fizic