FCSB

Steaua s-a reunit pentru vizita medicala si primul cantonament. Trei noutati in lot

Vacanta a luat sfarsit pentru campionii de la Steaua, acestia prezentandu-se, vineri dimineata, la Institutul National de Medicina Sportiva pentru efectuarea clasicei vizite medicale.

De la reunire nu au lipsit titularii de drept Latovlevici, Tatarusanu, Tanase sau Chiriches, dar nici mai tinerii Iancu sau noua achizitie Nicusor Stanciu.

"Chiriches este ok, mai avem probleme cu Tatu si Filip, dar vor merge cu noi in cantonament si vor urma acolo antrenamente specifice. Chipciu pleaca in Germania si urmeaza doua saptamani de pregatire speciala", a declarat Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, pentru Dolce Sport.

Lotul Stelei prezent la vizita medicala:
 
PORTARI: Ciprian Tatarusanu, Valentin Cojocaru, Razvan Stanca, Florin Nita
 
FUNDASI: Cornel Rapa, Doru Bratu, Lukasz Szukala, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici, Daniel Georgievski, Valeriu Lupu, Vlad Chiriches, Paul Pirvulescu

MIJLOCASI: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Cristian Tanase, Andrei Prepelita, Nicusor Stanciu, Cristian Puscas, Ionut Nastasie, Iulian Rosu, Mihai Radut, Alexandru Bourceanu, Adrian Popa
 
ATACANTI: Mihai Costea, Leandro Tatu, Gabriel Iancu, Stefan Nikolic

Dupa vizita medicala, stelistii au plecat acasa, urmand ca, la ora 18:00, sa se prezinte la Stadionul Steaua, pentru primul antrenament de dupa vacanta de vara. Delegatia Stelei va pleca sambata, la ora 12:50, spre Austria.

Steaua va pleca, sambata, in Austria in primul cantonament al verii unde sunt deja stabilite doua meciuri de verificare, cu Rubin Kazan (22 iunie) si Videoton (24 iunie).

Sursa foto: steauafc.com



Steaua s-a reunit pentru vizita medicala si primul cantonament. Trei noutati in lot