FCSB

Steaua s-a reunit pentru viitorul sezon cu un singur transfer si multi tineri

Vacanta a luat sfarsit pentru vicecampioana Steaua, jucatorii formatiei lui Laurentiu Reghecampf strangand randurile luni dimineata pentru traditionala vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti.

Ovidiu Popescu este singurul jucator transferat de Steaua si care s-a prezentat la reunire, in timp ce Bojan Golubovic a primit mai multe zile de vacanta dupa ce a incheiat mai tarziu sezonul in playout cu CSMS Iasi.

A mai lipsit de asemenea si mijlocasul Lucian Filip, accidentat, si evident cei patru stelisti convocati la echipa nationala pentru Campionatul European: Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu, Adrian Popa si Alexandru Chipciu.

In afara numelor consacrate, lotul stelist a fost completat cu mai multi tineri jucatori prea putin cunoscuti pana acum precum  Robert Lica, Robert Gavrila, Costel Mehedentiu, Simion Gabriel, Rares Mihai, Theodor Ion, Marian Obreja, Teodor Bota, Daniel Benzar, Mario Mihai.

Steaua se va pregati la Domnesti pana pe 15 iunie, data cand se va pleca in primul cantonament al verii, in Slovenia, pana pe 30 iunie.

Al doilea cantonament va avea loc in Olanda in perioada 3-16 iulie, urmand ca pe 17 iulie sa fie programat primul meci oficial, finala Cupei Ligii cu Concordia Chiajna.

Lotul Stelei la reunire:

Portari: Valentin Cojocaru, Ionut Poiana

Fundasi: Alin Tosca, Gabi Tamas, Marko Momcilovic, Fernando Varela, Robert Lica, Robert Gavrila, Costel Mehedentiu

Mijlocasi: Gabriel Enache, Jugurtha Hamroun, Muniru, Alexandru Bourceanu, Vlad Mihalcea, Ovidiu Popescu, Robert Valceanu, Cristian Ontel, Doru Popadiuc, Simion Gabriel, Rares Mihai, Theodor Ion, Marian Obreja, Teodor Bota

Atacanti: Daniel Benzar, Mario Mihai.



Steaua s-a reunit pentru viitorul sezon cu un singur transfer si multi tineri