FCSB

Steaua ridica nivelul jocului si scoate un egal cu Legia

Dupa rusinea suferita in primul amical din Austria, cand a primit cinci goluri de la o echipa nou-promovata in a doua liga din tara valsului, campioana Steaua si-a respectat blazonul contra polonezilor de la Legia Varsovia.

O mai veche cunostinta a ros-albastrilor de acum doi ani, cand Steaua lui Reghecampf elimina chiar pe Legia in playoff-ul de accedere in grupele Champions League dupa 1-1 la Bucuresti si 2-2 la Varsovia.

Nedecis s-a incheiat si meciul amical de acum, meci disputat in statiunea austriaca Bischofshofen cunoscuta pasionatilor sariturilor cu schiurile pentru etapa din Turneul Celor 4 Trambuline gazduita aici in luna ianuarie.

Legia a inceput mai bine meciul si a dominat-o pe Steaua in primele minute, polonezii avand o bara si un sut periculos aparat de portarul Cojocaru.

Pe masura trecerii timpului Steaua a echilibrat jocul la centrul terenului si a urcat liniile, dar chiar si asa ocaziile la poarta fostului vasluian Kuciak au intarziat sa apara.

Singura faza notabila din prima parte l-a avut in prim plan pe tanarul atacant Tudorie, acesta fiind servit de Rapa cu o minge in centrul careului, insa jucatorul adus de la Otelul nu a reusit sa reia decisiv.

La cinci minute de la relurea meciului in partea secunda Legia a deschis scorul in urma unei faze fixe. Guillerme a pierdut duelul aerian cu Arak si acesta a trimis mingea in plasa.

Steaua a restabilit egalitatea prin Neagu, jucator care a prins un voleu senzational in dreapta portarului Malarz.

In secventele de final Steaua putea primi un gol dupa o eroare impardonabila comisa de Breeveld in marginea propriului careu. Acesta practic si-a servit pe tava un adversar si doar interventia sigura a lui Nita a salvat egalul pentru Steaua.

Campioana Romaniei intalneste pe Rubin Kazan in urmatorul amical programat pe 30 iunie.

[news-114454]



Steaua ridica nivelul jocului si scoate un egal cu Legia