FCSB

Steaua revine pe primul loc in Liga 1 dupa 1-0 cu Timisoara. Gol discutabil anulat oaspetilor

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Adrian Popa a marcat unicul gol al mecilui dintre Steaua si ACS Poli Timisoara, meci disputat sambata seara in fata unor tribune dezolant de goale pe Arena Nationala. In urma acestui rezultat Steaua revine cel putin provizoriu pe primul loc in clasamentul Ligii 1.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Popa in minutul 33 cu un sut din prima la o centrare a lui De Amorim. O minge reluata spectaculos de capitanul Stelei din acest meci si care s-a dovedit de ajuns pentru obtinerea celor trei puncte.

Pana la reusita lui Popa cei de la Steaua mai ratasera in debutul meciului o mare ocazie prin Boldrin, jucator care nu a reusit sa-l invinga pe portarul Straton din 7-8 metri dintr-o centrare a lui Enache.

Banatenii cu ocaziile in partea secunda

Timisoara a iesit mai curajos la joc dupa o prima repriza modesta si in minutul 68 Draghici rata o buna sansa de gol cu un sut in forta care s-a dut pe langa poarta.

Faza discutabila in minutul 74, cand oaspetilor le-a fost anulat un gol pe motiv de offside la Barbut, jucator aflat aproape pe linie cu Enache la sutul lui Artean din afara careului. Mingea deviata de Barbut a intrat in poarta stelista. Antrenorul Ionut Popa este de alta parere.

Sansa de gol pentru Timisoara si cu zece minute inaintea finalului la reluarea cu capul a lui Seroni. Mingea a trecut putin pe langa poarta.

Bourceanu de la Steaua a primit cartonasul rosu direct in prelungirile meciului pentru o intrare dura cu talpa pe tibia lui Neagu, fundasul stanga advers.



Steaua revine pe primul loc in Liga 1 dupa 1-0 cu Timisoara. Gol discutabil anulat oaspetilor