FCSB

Steaua, refuzata de doi golgheteri

Steaua a încercat serios sa îsi întareasca ofensiva în pauza competitionala din aceasta vara, însa bugetul limitat a facut ca doi atacanti sa spuna pas ofertelor înaintate.

Nigerianul Peter Utaka si olandezul Sjoerd Ars au ceva în comun. Amândoi joaca în prima liga din China si amândoi au refuzat Steaua în aceasta vara.
 
În încercarea de a transfera un atacant cu cifre, MM Stoica a avut mai multe nume pe lista, printre care si cei doi jucatori.
 
"Am fost pe urmele lor, dar nu ne-am înteles", a explicat managerul general al ros-albastrilor.
 
Dupa ce au refuzat Steaua, cei doi atacanti au ajuns în prima liga din China, unde se descurca de minune.
 
Utaka a semnat cu Dalian Aerbin si a marcat 17 goluri, în timp ce Ars e coleg cu Goian la Tianjin Teda, unde a înscris de 13 ori.
 
Cei doi sunt devansati în clasamentul golgheterilor doar de Cristian Danalache, un alt jucator care s-a aflat în atentia Stelei în trecut.
 
Peter Utaka este un nigerian în vârsta de 28 de ani, care în vara a ramas liber dupa patru ani petrecuti în Danemarca, la Odense, echipa pentru care a marcat de 52 de ori.
 
În schimb, Sjoerd Ars tocmai se despartise în vara de Levski Sofia, unde punctase de 6 ori în 14 meciuri. El a mai fost dorit de FCM Târgu Mures si Dinamo.



Steaua, refuzata de doi golgheteri