FCSB

Steaua rateaza victoria pe final cu Union Berlin

Campioana Steaua ramane fara victorie in amicalele de la Marbella si dupa al patrulea joc disputat, cu nemtii de liga secunda de la Union Berlin. Steaua a condus prin golul marcat de Piovaccari in debutul partii secunde, dar s-a vazut egalata cu cinci minute inaintea.

Steaua a inceput mai bine si dupa doar doua minute Chipciu a ratat sansa deschiderii scorului scapand singur cu portarul advers. Acesta a intervenit decisiv si l-a blocat pe mijlocasul stelist.

Pintilii nu a mai putut continua jocul si dupa doar 14 minute a fost inlocuit cu Prepelita. Steaua a fost mai prezenta in joc, a construit mai mult si chiar a reusit sa trimita mingea in poarta prin Varela la o faza fixa in minutul 20, insa reusita a fost anulata pentru un fault in atac.

Laurentiu Reghecampf a operat mai multe schimbari in partea secunda si italianul Piovaccari, unul dintre jucatorii intrati pe teren a reusit deschiderea scorului in minutul 49. Lansat in dreapta careului, italianul a scuturat plasa portii adverse cu un sut sub transversala.

Union Berlin a trecut pe langa egalare in minutul 71 la o gafa a fundasului Florin Gardos. Acesta a fost neatent in propriul careu si i-a permis lui Skrzybski sa ramana singur cu Tatarusanu. Portarul stelist s-a remarcat si a scos in extremis balonul intr-o situatie de unu la unu.

Tatarusanu nu a mai avut ce face in minutul 85 la un contraatac taios al nemtilor. Latovlevici a fost surprins iesit mult de la locului lui si Terodde a inscris cu un sut la coltul lung.

Steaua a inceput meciul in echipa: Tatarusanu - Georgievki, Szukala, Varela, Parvulescu - Pintilii, Bourceanu - Chipciu, Iancu, Tanase - Kapetanos.

In debutul reprizei secunde pe teren a fost trimisa echipa: Tatarusanu - Rapa, Gardos, Szukala, Latovlevici - Prepelita, Tanase, Popa, Stanciu - Piovaccari, Keseru.



Steaua rateaza victoria pe final cu Union Berlin