FCSB

Steaua obtine prima victorie in amicale. Alibec si Gnohere, titulari!

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Revenita in Turcia pentru al doilea cantonament al perioadei de iarna, Steaua a invins-o, marti, pe Vardar Skopje din Macedonia, cu 1-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de mijlocasul Antonio Jakolis in minutul 60 la o grava eroare in defensiva celor de la Vardar.

Fundasul stanga advers a pierdut mingea la presingul facut de Jakolis, acesta a combinat cu Achim si l-a invins pe portar cu un sut in forta sub bara din interiorul careului mic.

Steaua incepuse meciul cu o mare ratare a capitanului Mihai Pintilii, jucator care a trimis in bara de la mare distanta in minutul 15.

Cinci minute mai tarziu a iesit la rampa si Denis Alibec cu un sut periculos din lovitura libera, balonul fiind respins in corner de portarul lui Vardar.

Mare ocazie pentru Steaua ratata de Harlem Gnohere din centrul careului in minutul 49. Francezul venit de la Dinamo a ratat complet executia dintr-o pozitie ideala.

Vardar a trecut pe langa gol in minutul 54 la un sut in forta din afara careului. Mingea a fost excelent blocata de portarul Florin Nita.

Pana la final Steaua a mai trecut in doua randuri pe langa gol, prin Alibec in minutul 69, incercare de lob nereusita, si prin Achim, al carui sut din minutul 85 a fost respins de portar.

Laurentiu Reghecampf a inceput meciul intr-o formula cu Alibec si Gnohere in acelasi timp pe teren:

Nita - Popescu, Tamas, Moke, Momcilovic - Pintilii, Muniru - Popa, Alibec, De Amorim - Gnohere.



Steaua obtine prima victorie in amicale. Alibec si Gnohere, titulari!