FCSB

Steaua e de astăzi Fotbal Club Sport București

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Gigi Becali a anuntat, miercuri, ca a scos din actele clubului denumriea de Steaua si ca a anuntat deja LPF si FRF cu privire la noua titulatura a echipei.

“Am schimbat numele la Registrul Comertului in FCSB si am anuntat Federatia si Liga. Nu astept pana la vara si nu stau sa ma cert cu ei. Lumea oricum stie care e Steaua”, a spus Becali la Digi Sport.

“De aia nu mai da Alibec goluri ca nu se mai cheama Steaua si se cheama FCSB. Eu sunt continuatorul Stelei si asta e Steaua. Cine vrea ii poate spune Steaua in continuare, dar oficial numele e FCSB. Nu vreau sa stau toata ziua in stres cu Armata”, a adaugat Becali.

Patronul Stelei nu a mai asteptat asadar ultima decizie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie la apelul pe care l-a facut dupa ce Clubul Sportiv al Armatei a obtinut in instanta dreptul de a-i interzice lui Becali sa mai foloseasca numele de Steaua sau Steaua Bucuresti.

CSA Steaua si-a redeschis sectia de fotbal si din vara intentioneaza sa porneasca la drum din Liga a 4-a sau a 5-a cu o echipa proprie sub coordonarea lui Marius Lacatus.

FCSB reprezinta abrevierea de la Fotbal Club Sport Bucuresti.



Steaua e de astăzi Fotbal Club Sport București