FCSB

Steaua nu a renuntat la transferul lui Sanmartean

Echipa campioana nu a renuntat la ideea de a-l aduce in Ghencea pe Lucian Sanmartean, unul dintre cei mai talentati jucatori din Liga 1 si fotbalistul cu cel mai mare salariu din campionatul nostru.

Chiar daca se afla dupa gratii, Gigi Becali le-a solicitat angajatilor sai de la Steaua sa urgenteze negocierile pentru transferul lui Sanmartean, jucator care a mai fost dorit in Ghencea si in vara, anunta Dolce Sport.

Sanmartean a refuzat la vremea respectiva mutarea si a spus ca se multumeste cu salariul pe care il are la Vaslui, unul deloc de neglijat: 400.000 de euro.

De asemenea, Sanmartean mai spusese ca la varsta lui nu mai este atras de mirajul unei participari in grupele Champions League.

La cei 33 de ani ai sai Sanmartean are cel mai mare salariu din Liga 1 si de aceea Adrian Porumboiu, patronul vasluienilor, este dispus sa-l cedeze pe mijlocas.

Steaua nu-i ofera aceeasi suma, insa prima de obiectiv pentru castigarea campionatului si participarea in Champions League sunt argumentele solide puse pe masa de oficialii din Ghencea.



Steaua nu a renuntat la transferul lui Sanmartean