FCSB

Steaua n-a inscris in poarta campioanei Georgiei

Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicala disputata în Austria împotriva campioanei Georgiei, FC Zestafoni. Reghecampf a folosit în prima repriza jucatorii de rezerva, abia în partea secunda intrând în teren si câtiva titulari.

Prima înfrângere din campania de amicale din aceasta vara, în compania celor de la Red Bull Salzburg, nu a cazut bine stelistilor. Elevii lui Laurentiu Reghecampf nu s-au regasit pe teren nici în meciul cu campioana Georgiei, FC Zestafoni.

Meciul a fost extrem de slab, cu putine realizari de ambele parti si un ritm de joc extrem de scazut, în prima repriza fiecare echipa reusind sa traga la poarta de doar câte patru ori si fara a crea mari emotii în careul advers. Singurele momente în care Steaua a fost mai periculoasa au fost doua faze în care Florin Costea s-a aflat la finalizare, cea mai mare ocazie fiind în minutul 20 când sutul cu calcâiul al stelistului a fost blocat.

Încercând sa revitalizeze jocul elevilor sai, Reghecampf i-a trimis la pauza în teren pe Bourceanu, Chipciu, Pintilii, Cristi Tanase si Adi Rocha, cel din urma având si o prima ocazie de gol în minutul 54, când sutul lui din careu a fost pe directia portarului.

Urmatoarea ocazie a stelistilor, dar si a meciului, a venit abia în minutul 78, când sutul cu efect trimis de Cristi Tanase din lateral stânga a ocolit poarta georgienilor.

Steaua a început meciul cu: Stanca - Georgievski, Martinovic, Gardos, Pârvulescu - Pintilii, Balan - Nastasie, F. Costea, M. Costea - Nikolic.

 



Steaua n-a inscris in poarta campioanei Georgiei