FCSB

Steaua l-a transferat pe Andrei Vlad

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Steaua Bucuresti anunta ca a ajuns la un acord pentru transferul lui Andrei Vlad, care a evoluat pana acum la CS Universitatea Craiova.

Portarul in varsta de 18 ani este considerat unul dintre marile talente ale fotbalului romanesc si va purta la Steaua numarul 99.

 

"Acest transfer este un pas foarte important in viata mea, deoarece Steaua este un club urias. Imi doresc sa ma acomodez cat mai repede si sa ma impun la aceasta echipa, chiar daca de acum incolo voi avea langa mine cei mai buni portari din Romania!", a declarat Vlad, in exclusivitate pentru site-ul oficial al vicecampioanei Romaniei.

Profil

Andrei Vlad este un portar de perspectiva al fotbalului romanesc, nascut pe 15 aprilie 1999, la Targoviste. Acesta a inceput fotbalul la CSS Targoviste, iar in 2015 a ajuns la grupele de copii si juniori ale celor de la CS Universitatea Craiova. Dupa ce s-a pregatit, in sezonul 2016-2017, alaturi de prima echipa, acesta a debutat in Liga 1 Orange, intr-o partida cu FC Viitorul, din finalul play-off-ului. A aparat la toate categoriile de varsta la echipa nationala, iar in prezent este unul dintre jucatorii de baza ai Romaniei U19. 



Steaua l-a transferat pe Andrei Vlad