FCSB

Steaua invinsa in ultimul amical din Olanda

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Steaua Bucuresti a pierdut ultima partida amicala din cantonamentul de vara din Olanda, scor 0-2, impotriva celor de la K.V. Oostende.

Golurile belgienilor au fost inscrise de Cyriac (66) si Lombaerts (88), in conditiile in care ros-albastrii au evoluat timp de aproximativ o ora cu un om in minus, in urma eliminarii lui Mihai Pintilii din prima repriza.

Chiar si asa, stelistii si-au creat cateva ocazii foarte importante de a inscrie, prin Budescu, Enache sau Denis Alibec, revenit pe teren pentru prima data dupa accidentarea suferita luna trecuta.

In alta ordine de idei, Gabriel Enache a fost inlocuit la inceputul reprizei secunde, in urma unei accidentari, iar diagnosticul pus la spitalul din Apeldoorn a fost entorsa de gradul 1.

Nicolae Dica a folosit urmatoarea formula de echipa: Nita - Enache, Larie, Balasa, Junior Morais - Pintilii (cpt), Ov. Popescu - Man, Budescu, Tanase - Gnohere. Pe parcursul partidei au mai intrat pe teren Momcilovic, Teixeira, Grecu, Pleasca, De Amorim si Alibec.

Ros-albastrii vor reveni sambata dupa-amiaza la Bucuresti, iar de saptamana viitoare vor intra in linie dreapta pentru prima etapa de campionat, pe care o vor disputa pe teren propriu, impotriva celor de la FC Voluntari.



Steaua invinsa in ultimul amical din Olanda