FCSB

Steaua il vrea pe Tudorie de la Otelul

In cautarea unui atacant tanar pentru intarirea liniei ofensive, Steaua s-ar putea indrepta si spre optiunea Alexandru Tudorie de la Otelul Galati.

Jucatorul de doar 18 ani a sustinut in vara probe de joc la formatia germana Borussia Monchengladbach si se afla in continuare sub monitorizarea gruparii din Bundesliga.

Despre posibilitatea transferului lui Tudorie in Ghencea a vorbit si Tibor Selymes, antrenorul formatiei galatene.

“Tudorie este un jucator tanar de perspectiva, de valoare, si cred ca Steaua face o afacere foarte buna daca il va cumpara. Este un jucator care pe noi nu stiu cat poate sa ne ajute, dar este valoros si poate face o figura frumoasa daca ajunge la o echipa precum Steaua”, a spus Selymes la Dolce Sport.

Acesta a mai adaugat ca Tudorie are nevoie de o pregatire buna pentru a creste si spune ca cea mai buna solutie este ca Steaua sa-l cumpere acum si sa-l lase sa joace in alta parte, eventual chiar la Otelul.

Clubul din Galati are nevoie disperata de fonduri pentru a sprijini iesirea din insolventa si pregatirea returului, iar transferul lui Tudorie la Steaua ar debloca mare parte din lipsurile financiare ale Otelului.



Steaua il vrea pe Tudorie de la Otelul