FCSB

Steaua ia in considerare varianta Ploiesti

Steaua a primit interdictie pe National Arena pana la inceputul sezonului urmator si este nevoita sa-si caute o noua casa. Cum negocierile cu MApN au intrat in impas, ros-albastrii au ca rezerva si varianta Ploiesti.
Ros-albastrii mai pot evolua pe National Arena doar in Liga Europa. Mircea Sandu se teme ca se va face de ras cu un gazon execrabil la finala Ligii Europa si a hotarat sa sigileze National Arena incepand cu 29 februarie pana pe 9 mai, cand va avea loc finala.

Stelistii au acceptat aceasta situatie si sunt nevoiti sa-si caute o noua casa. Ghencea este o varianta putin probabila deoarece Gigi Becali nu este de acord cu conditiile MApN, astfel ca s-a ajuns la varianta Ploiesti.

Gigi Becali e convins ca va primi acceptul sa joace pe stadionul de pe care stelistii au plecat batuti la propriu la ultimul meci deoarece consilierii sai au influenta la Primarie.

"In campionat n-avem cum sa jucam pentru ca trebuie sa pregateasca noul gazon. Daca nu revenim in Ghencea, jucam la Ploiesti la Petrolul. Am acolo alianta PNG la Primarie. Imediat primesc aprobare de la Primarie", a afirmat Becali.

Steaua ar putea disputa primul meci pe Ilie Oana intr-un "derby ploiestean" programat pe 10 martie, contra celor de la Astra.

Onlinesport


Steaua ia in considerare varianta Ploiesti