FCSB

Steaua i-a multumit lui Galca pentru tripla istorica

Clubul Steaua a publicat pe site-ul oficial un mesaj de multumire pentru antrenorul Costel Galca, cel care a reusit sa castige toate trofeele interne in sezonul 2014/2015.

“Clubul nostru isi exprima recunostinta pentru performantele extraordinare reusite de catre acesta prin cucerirea "Triplei" Campionat-Cupa Romaniei-Cupa Ligii inca din primul sezon la carma echipei, performanta unica in fotbalul romanesc. Fotbal Club Steaua Bucuresti ii ureaza mult succes in continuare tehnicianului care a intrat in istoria de aur a "ros-albastrilor", urmand sa revenim cu detalii legate de componenta noului staff tehnic al echipei", se arata in comunicatul celor de la FC Steaua.

Costel Galca, antrenorul. Scurta statistica

Dupa incheierea unei cariere cu aproape 600 de meciuri oficiale la nivel de club si echipa nationala, noul antrenor al Stelei s-a stabilit in Almeria, unde si-a inceput cariera de antrenor la Almeria B.

In 2013 a fost numit selectionerul echipei nationale SUB 17, iar incepand cu 2 iunie 2014 a devenit antrenorul Stelei, urmandu-i la comanda ros-albastrilor lui Laurentiu Reghecampf, care a cucerit doua titluri de campion si Super Cupa Romaniei intre 2012 si 2014.

Sub conducerea lui Galca, Steaua a intrat in istorie, obtinand toate cele trei trofee interne puse in joc: titlul de Campioana, Cupa Romaniei si Cupa Ligii. De asemenea, echipa a participat in grupele UEFA Europa League.

Constantin Galca a condus echipa in 58 de partide, obtinand 37 de victorii, 8 rezultate de egalitate si pierzand 13 jocuri, cu un total de 110 goluri inscrise si 53 primite. 



Steaua i-a multumit lui Galca pentru tripla istorica