FCSB

Steaua i-a distrus cariera unui francez: "Au oferit 5 milioane de euro pentru mine"

Putea fi cel mai important transfer din istoria Stelei, însa totul s-a transformat într-un adevarat cosmar pentru un mijlocas francez.


Fabien Camus este cunoscut de suporterii Stelei. Mijlocasul francez a facut subiectul unei "telenovele" pe piata transferurilor în urma cu sase ani, când Olaroiu l-a remarcat alaturi de Thereau.
 
Stelistii l-au dorit atât de mult încât au înaintat o oferta de 5 milioane de euro celor de la Charleroi, însa jucatorul a refuzat sa vina în România.
 
Drept urmare, Charleroi a refuzat sa-l lase pe Camus sa plece în Franta, iar jucatorul se plânge ca din acest motiv a avut de suferit.
 
"În al doilea an pe care l-am petrecut în Belgia, cluburile se interesau de mine, iar Steaua a înaintat o oferta importanta, de 5 milioane de euro. Asa ca Charleroi a refuzat toate ofertele inferioare, desi ma doreau Monaco si Lens. Am refuzat sa plec în România si drept urmare nu m-au lasat sa ma întorc în Franta. Eram dezamagit, iar anul urmator am avut evolutii slabe", a povestit Camus.
 
Fotbalistul nascut la Arles a fost nevoit sa stea la Charleroi pâna în 2009, pâna când contractul sau s-a încheiat, deoarece clubul a refuzat sa-l lase sa plece.
 
Din 2009 a semnat cu Genk, iar în acest moment joaca la Troyes.



Steaua i-a distrus cariera unui francez: "Au oferit 5 milioane de euro pentru mine"