FCSB

Steaua face egal cu Dinamo Kiev

Steaua a obtinut un 0-0 datator de sperante in fata celor de la Dinamo Kiev, cel mai dificil adversar intalnit pana acum de campioana Romaniei in cantonamentul din Spania.

Zilele libere s-au simtit in jocul Stelei si, in pofida numeroaselor absente din primul 11, campioana Romaniei a pus in practica un fotbal placut contra unei echipe solide.

Chiar daca Dinamo Kiev a inceput sus si a avut prim planul actiunilor ofensive, Steaua a replicat taios si Chipciu a fost foarte aproape sa deschida scorul din marginea careului, dupa ce driblase si portarul advers.

A urmat o incursiune a lui Piovaccari, care s-a si ciocnit de portarul advers la o contra dura, pentru ca Prepelita sa trimita putin pe langa poarta.

[news-104388]

Steaua a mai avut in prima repriza o buna sansa de a marcat la un corner de pe stanga, cand Gardos a cautat coltul scurt si mingea a trecut putin pe langa poarta.

Reghecampf a pastrat echipa de start si in debutul partii secunde incercand sa omogenizeze relatiile de joc, iar Stanciu a ratat doua mari ocazii.

Mai intai a avut un sut deviat in corner dupa un balon intors pe sut de Piovaccari, pentru ca apoi sa trimita in bara transversala dintr-o lovitura libera de pe partea stanga a terenului.

Laurentiu Reghecampf a inceput meciul in formula Nita - Matei, Szukala, Gardos, Parvulescu - Prepelita, Tanase - Popa, Stanciu, Chipciu - Piovaccari. Aceeasi echipa a intrat si dupa pauza pana cand Radut l-a inlocuit pe Tanase. Ulterior au mai intrat Keseru, Ripa, Tarnovan, Gradinaru si Iancu.



Steaua face egal cu Dinamo Kiev