FCSB

Steaua castiga la Chiajna in fata unui adversar adormit

Pentru a doua oara in zece zile Steaua s-a impus in fata Concordiei Chiajna la scor. Dupa 4-0 in restanta disputata pe propriul teren de Ziua Indragostitilor, Steaua a administrat un sec 4-1 ilfovenilor si de Dragobete, pentru a face o paralela intre cele doua zile dedicate amorezilor.

Doar sase minute a rezistat echipa lui Ionut Chirila in fata Stelei. Prepelita l-a gasit ideal in careu pe Chipciu si varful impins al ros-albastrilor a trimis mingea peste portarul Ramniceanu. De remarcat si lejeritatea marcajului gazdelor, in special cel venit din partea lui Melinte, jucator care a comis mai multe erori "nefortate" de-a lungul meciului.

In minutul 13 Steaua a trecut pe langa 2-0 la o pasa in marginea careului pentru Popa. Acesta a trecut ca acceleratul prin halta pe langa, cine credeti, acelasi Melinte, insa lobul incercat a cazut pe plasa de deasupra portii.

Trei minute mai tarziu Melinte iese la rampa cu un fault asupra lui Stanciu in propriul careu, faza care a dus la acordarea unui penalty pentru Steaua. Sanmartean a tras pe jos in plasa laterala fara nicio sansa pentru portarul Ramniceanu.

Steaua a continuat sa domine jocul pentru un teren foarte prost, tare si cu numeroase denivelari, iar Popa a ratat la jumatatea reprizei intr-o situatie de unu contra unu cu goalkeeper-ul advers. Ramniceanu a reusit sa scoata in lateral si a limitat proportiile scorului.

La cinci minute de la reluare Steaua a facut 3-0 dintr-o lovitura libera obtinuta de Keseru, jucator intrat la pauza in locul lui Chipciu, si transformata impecabil de Stanciu.

Steaua a dominat jocul pana la final fara sa forteze si a marcat din nou prin italianul Piovaccari, jucator de asemenea intrat in debutul mitanului secund in locul lui Sanmartean. Atacantul de forta al Stelei a luat o faza pe cont propriu in dreapta, a patruns in careu si l-a invins pe Ramniceanu.

Wellington a lasat-o pe Steaua in inferioritate numerica pentru ultimele trei minute, Szukala nereusind sa mai continue jocul. Cu un jucator in plus Chiajna a marcat golul de onoare prin Manolas dupa doar al doilea corner venit in minutul 93.



Steaua castiga la Chiajna in fata unui adversar adormit