FCSB

Steaua-ASA Tg.Mures: Echipele probabile (21:45)

Vedeti mai jos cum ar putea arata cele doua echipe trimise in teren, miercuri seara, de Costel Galca si Liviu Ciobotariu in cel mai asteptat meci al sezonului in Liga 1. Asa numita finala a campionatului, meciul pentru titlul de campioana a Romaniei intre detinatoarea trofeului, Steaua, si revelatia din Targu Mures.

Steaua: Arlauskis - Rapa, Varela, Tosca, Guilherme - Prepelita, Breeveld - Adi Popa, Chipciu, Tanase - Tucudean.

ASA Tg.Mures: Stancioiu - Feussi, M. Constantin, Bejan, Sepsi - Gorobsov, N'Doye - Bumba, Voiculet, Zicu - Manolov.

In alta ordine de idei, oficialii stelisti spera ca suporterii sa se mobilizeze pe ultima suta de metri si sa umple primul inel de pe Arena Nationala.

Oaspetii din Targu Mures vor fi sprijiniti de aproximativ 1000-1500 de suporteri.

Steaua conduce in clasament dupa 28 de etape cu un avans de doar un punct in fata celor de la ASA, dupa ce la un moment echipa din Ghencea avea 13 puncte si parea deja castigatoare a titlului.

Meciul Steaua-ASA poate fi urmarit live text aici pe onlinesport.ro cu incepere de la ora 21:30. Dupa meci va asteptam sa ramaneti alaturi de noi pentru cele mai calde reactii de la Arena Nationala.

Oficialii Stelei au emis un comunicat cu privire la accesul suporterilor in incinta stadionului:

"Accesul catre stadion dinspre Bulevardul Pierre de Coubertin va fi permis, din motive de securitate, doar sustinatorilor echipei vizitatoare. Ii rugam pe suporterii Stelei care vor veni la meci sa se prezinte la National Arena doar pe intrarile de pe Strada Maior Coravu si Bulevardul Basarabia".



Steaua-ASA Tg.Mures: Echipele probabile (21:45)