FCSB

Steaua ar putea juca pe Cotroceni

Ramasa fara baza de pregatire dupa evacuarea din Ghencea, echipa Steaua se va antrena la Mogosoaia si Buftea, centrele care apartin Federatiei Romane de Fotbal.

Meciurile de acasa vor fi disputate indiferent de competitie pe Arena Nationala, un stadion devenit mult prea mare pentru Steaua in returul sezonului precedent dupa boicotul suporterilor aparut in urma scandalului cu MApN pe tema siglei si a numelui echipei.

O alternativa pentru Steaua ar putea fi stadionul Cotroceni din Parcul cu Platani, una dintre primele arene de fotbal care au aparut in Romania dupa 1989 si care a intrat in paragina dupa disparitia echipei FC National (fosta Progresul Bucuresti).

Dotata cu instalatie de nocturna si cu tribune aproape de gazon, arena de 14.500 de locuri ar putea fi readusa de Steaua in circuitul fotbalului romanesc, iar Ilie Nastase considera ca aceasta ar putea fi o solutie cat se poate de viabila.

De vazut daca si Gigi Becali, patronul Stelei, va privi cu ochi buni aceasta varianta, mai ales ca in starea in care se afla acum arena din Cotroceni are nevoie de serioase lucrari de reamenajare.



Steaua ar putea juca pe Cotroceni