FCSB

Steaua acuza arbitrajul de la meciul cu Otelul: "Robert Dumitru sa se ceara afara"

Oficialii clubului din Ghencea s-au aratat nemultumiti de maniera de arbitraj a lui Robert Dumitru, cel care a oficiat la centru in partida pierduta de stelisti pe teren propriu cu Otelul Galati, scor 1-2, in etapa a 27-a din Liga 1.

Cel mai vehement s-a aratat presedintele Valeriu Argaseala, care l-a criticat in termeni aspri pe Robert Dumitru, solicitand scoaterea acestuia din arbitraj.

"Desfasurarea unei partide este influentata si de arbitraj. Modul in care s-a arbitrat in aceasta seara a fost sub orice critica. Nu cred ca o brigada de arbitri a mai facut praf un astfel de meci. Robert Dumitru ar trebui sa se ceara afara din arbitraj”, a spus Argaseala dupa meci.

Acesta mai considera ca in finalul campionatului, in conditiile luptei incinse pentru titlul, ar fi de luat in calcul posibilitatea aducerii arbitrilor straini.

“Nu cred ca vom pierde titlul din cauza acestui meci. Dar trebuie sa se schimbe maniera de arbitraj. In caz contrat titlul se va decide in alta parte decat pe teren”, a mai spus Argaseala.

sursa foto: facebook.com/FCSBOfficial



Steaua acuza arbitrajul de la meciul cu Otelul: "Robert Dumitru sa se ceara afara"