FCSB

Steaua a facut instructie cu jaloanele de la Plovdiv

Victorie fara echivoc a Stelei, sâmbata dupa-amiaza, în cantonamentul de vara din Austria, unde jucatorii pregatiti de Laurentiu Reghecampf s-au impus cu 4-0 (2-0) în fata bulgarilor de la Lokomotiv Plovdiv in seria de amicale ale verii. Meciul a fost în direct pe Onlinesport.ro

Cu tinerii Dumitras, Filip, Lupu si Nastasie în primul 11 Steaua a stat la cutie în primele zece minute în fata unei formatii care sezonul trecut termina campionatul Bulgariei pe locul sase.

Prima ocazie la poarta lui Gospodinov a venit în minutul 10 când Rusescu l-a întins pe portarul bulgar cu un sut plasat din lovitura libera.

A urma sutul lui Pârvulescu din afara careului si treptat Steaua punea stapânire pe joc în fata unei echipe extrem de modeste în exprimare.

Bulgarii au scos pentru prima data capul la joc în minutul 17 atunci când Todorov a patruns pe dreapta si a centrat periculos în fata portii.

Deschiderea scorului s-a produs în minutul 31 Rocha reluand cu latul din 4-5 metri centrarea lui Lupu de pe stânga. Faza fusese precedata de o dubla uriasa ocazie a Stelei, Rusescu si Mihai Costea nereusind sa marcheze în pozitii fata în fata ci Gospodinov.

Steaua si-a majorat avantajul doua minute mai târziu prin Martinovic care s-a înaltat frumos peste apararea adversa pentru a-si plasa decisiv lovitura de cap.

Rocha si Nastasie puteau de asemenea marca pâna la pauza, însa imprecizia primului si inspiratia portarului bulgar la sutul celui din urma au pastrat tabela intacta.

O noua echipa în repriza a doua. Greii Tanase, Chiriches si Nikolic au intrat pe teren

Reghecampf a schimbat complet echipa la pauza si Steaua a dominat în continuare jocul. Ocaziile nu au lipsit de la poarta bulgarilor, iar golurile au venit firesc.

Tanase a obtinut în minutul 64 lovitura de la 11 metri în duel cu Rodrigues, aparatorul dreapta al celor de la Lokomotiv Plovdiv, iar Pintili a transformat cu precizie pentru 3-0.

Cu 16 minute înaintea finalului a venit rândul lui Florin Costea sa modifice tabela de marcaj. Totul a pornit de la o recuperare a lui Nikolic la centrul terenul. Muntenegreanul a patruns pe centru, i-a pasat lui Tanase de la care balonul a ajuns în fata portii la Costea cel mare.

Steaua a început meciul cu: Tatarusanu - Parvulescu, Martinovic, Dumitras, Lupu - Bourceanu, Filip, Nastasie, Rusescu - Rocha, M.Costea.

În startul reprizei a doua au intrat pe teren: Stanca - Georgievski, Gardos, Chiriches, Latovlevici - Chipciu, Pintilii, Balan, Tanase - F. Costea, Nikolic.



Steaua a facut instructie cu jaloanele de la Plovdiv