FCSB

Steaua a castigat la limita amicalul cu Farul

Campioana Steaua Bucuresti a castigat, sambata, amicalul disputat in deplasare cu Farul Constanta, echipa de la jumatatea clasamentului din Liga 2.

Pentru ros-albastri au punctat Tucudean (33), din lovitura de la 11 metri si Stanciu, in repriza secunda (49), in timp ce pentru gazde a deschis scorul prin Enciu, tot din penalty, in minutul 30, anunta pagina oficiala a campioanei.

Din pacate, vremea nu a tinut cu cele doua echipe, astfel incat calitatea terenului a fost una extrem de slaba, impiedicand desfasurarea unui joc mai elaborat. In plus, desi organizatorii au facut toate eforturile pentru a atrage spectatorii, acestia au ales, din cauza ploii abundente de la Constanta, sa nu mai vina la stadion.

In alta ordine de idei, pentru Campioana Romaniei au debutat, in aceasta partida, juniorii Dragos Dobre (portar nascut in 1998) si Costin Constantinescu (mijlocas nascut in 1997).

Echipa folosita de Constantin Galca a fost urmatoarea:

Nita - Rapa, Tamas, Tosca, Guilherme - Neagu, Filip (cpt) - Iancu, Vilceanu, Enceanu - Tucudean. Dupa pauza, au mai intrat in teren Latovlevici, Bourceanu, Stanciu, Pham, Luchin, Constantinescu si Dobre, acestia inlocuindu-i pe Guilherme, Enceanu, Tucudean, Tamas, Rapa, Vilceanu si Nita.

sursa foto: www.facebook.com/FCSBOfficial



Steaua a castigat la limita amicalul cu Farul