FCSB

Stanciu n-are loc la FCSB

Transferat in vara lui 2016 la Anderlecht dupa ce se remarcase intr-o dubla de Champions League cu Slavia Praga, mijlocasul Nicolae Stanciu n-ar mai avea loc acum in primul 11 la echipa ros-albastra.

Patronul Gigi Becali a spus, joi seara, ca Stanciu nu este un jucator care sa faca diferenta in duelurile unu contra unu si, prin urmare, n-are avea loc in echipa.

“Cand un jucator nu poate unu contra unu, la mine nu prea are loc. Eu pe Stanciu l-am vandut ca a avut o perioada buna, dar nu poate unu contra unu. E inteligent, marcheaza, da la poarta, paseaza, dar nu poate unu contra unu. De aia imi place Coman, de aia imi place Tanase, cu tot respectul, ca eu il iubesc pe Stanciu”, a spus Becali la Digi Sport.

De asemenea, Becali a mai spus ca belgienii de la Anderlecht s-au aratat extrem de corecti in ceea ce priveste clauzele existente in contractull lui Stanciu.

Una dintre acestea au adus in conturile FCSB un bonus de 1 milion de euro, Stanciu fiind folosit in 20 dintre meciurile primului sezon la Anderlecht.

“Ei sunt corecti in privinta asta, nu sunt smecheri cu noi”, spune Becali.



Stanciu n-are loc la FCSB