FCSB

Sorescu nu l-a impresionat pe Becali. Patronul FCSB anunta razboi la meciul cu Farul lui Hagi

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Adus sub forma de imprumut la FCSB din Polonia, fostul dinamovist Deian Sorescu a jucat doar o repriza in partida cu Hermannstadt.

Titularizat la FCSB, Deian Sorescu a fost schimbat la pauza cu Valentin Cretu, cel mai probabil la interventia lui Gigi Becali asupra oamenilor de pe banca tehnica a ros-albastrilor.

“Deocamdata nu mi-a placut Sorescu. Era altfel de jucator inainte, dar probabil trebuie sa se acomodeze. Il asteptam”, a declarat Becali.

Patronul echipei FCSB a mai spus ca de acum inainte Bilel Omrani si Andrei Cordea trebuie sa fie titulari.

“Nu e timp de asteptare cum a zis si Pintilii. Cand esti bagat, trebuie sa demonstrezi. Cine trebuie sa joace acum? Pai Omrani. A dat omul gol, si-a mai revenit. Cand a venit se lovea mingea de el. Si-a mai revenit si Coman, a juca si Miculescu. Acum va juca Cordea”, a mai transmis Becali.

FCSB ocupa locul trei la patru puncte de noul lider CFR Cluj, iar in etapa urmatoare va intalni pe Farul, echipa invinsa cu 3-0 de CFR in primul meci oficial din 2023.

“Nu vreau sa subestimez pe nimeni, dar eu cred ca ne vom bate cu CFR. Avem un lot puternic, dar si CFR are un lot puternic. Farul va veni ca un leu ranit cu noi duminica, e si normal. O sa fie razboi, pentru ca a pierdut primul loc”, a mai declarat Becali.



Sorescu nu l-a impresionat pe Becali. Patronul FCSB anunta razboi la meciul cu Farul lui Hagi