FCSB

Solutia propusa de Hagi pentru incetarea conflictului dintre Becali si Armata

Sursă foto: kaagent.be

Steaua nu mai exista in acte, ci doar de facto, iar fanii ros-albastrilor sunt impartiti de diferendul dintre Gigi Becali si reprezentantii CSA Steaua.

Situatia ar putea deveni si mai complicata dupa ce Armata isi va lansa in vara noua echipa de fotbal in Liga a 4-a, o curiozitate pentru intreaga suflare ros-albastra, din moment ce in realitate Steaua nu a retrogradat niciodata da la infiintarea in 1947.

Ca fost jucator si antrenor la Steaua, in prezent antrenorul si patronul liderului Viitorul, Gheorghe Hagi se implica de la distanta si propune o solutie pentru rezolvarea conflictului.

“Steaua ramane Steaua si Gigi Becali a fost cel care a intretinut brandul Steaua la cel mai inalt nivel, a adaugat trofee si a facut performanta. Eu i-as cere sa faca un parteneriat cu Armata si sa dea un procent din sponsorizari si vanzarea de bilete. Nu si din transferuri, pentru ca acolo investeste banii lui”, a declarat Hagi la Digi Sport.

Mai mult decat atat, “Regele” fotbalului romanesc mai spune ca in trecut au existat “niste acorduri intre cele doua parti” care au functionat.



Solutia propusa de Hagi pentru incetarea conflictului dintre Becali si Armata