FCSB

Soarta lui Galca e pecetluita: ''Nici daca ia Liga Campionilor nu ramane la Steaua''

Costel Galca lucreaza la Steaua sub o mare presiune, a rezultatelor, a trofeelor si sub spectrul inlocuirii sale din vara cu fostul antrenor Laurentiu Reghecampf.

Obiectivul lui Galca este castigarea celor trei trofee pe care Steaua le vaneaza in acest sezon, campionatul, Cupa Romaniei si Cupa Ligii.

Cele trei obiective sunt la indemana echipei din Ghencea si doar o mare nesansa ar face ca Steaua sa rateze cel putin unul dintre acestea, desi jocul echipei scartaie vizibil dupa plecarile lui Sanmartean, Szukala si Keseru.

Mai mult decat atat, revenirea lui Reghecampf in Romania dupa incetarea raporturilor cu Al Hilal a pus o presiune suplimentara pe Galca, cei doi intrand chiar intr-o scurta disputa de la distanta.

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, considera ca soarta lui Galca e deja pecetluita si ca, indiferent de trofeele pe care le va obtine in acest sezon, acesta va fi inlocuit la finalul sezonului.

''Sunt convins ca Gigi Becali vrea sa-l aduca inapoi pe Reghecampf. Costel Galca va fi demis suta la suta, chiar daca echipa lupta pentru trei trofee. Nu va ramane in Ghencea nici daca va castiga Liga Campionilor'', crede Dragomir.

''Eu cred ca el (n.r. - Galca) este un antrenor bun si nu trebuie dat afara'', a adaugat Dragomir la postul sport.ro



Soarta lui Galca e pecetluita: ''Nici daca ia Liga Campionilor nu ramane la Steaua''