FCSB

Situatie critica la FCSB. Alti cinci jucatori au coronavirus! Meciul cu Slovan Liberec in pericol

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Echipa FCSB se confrunta cu o adevarata criza de efectiv din cauza numarului tot mai mare de jucatori infestati cu noul virus gripal.

Marti au fost confirmati pozitiv alti cinci jucatori, dar si medicul echipei si unul dintre maseuri.

Alexandru Buziuc, Florinel Coman, Olimpiu Moruțan, Valentin Crețu și Marius Briceag sunt cei cinci jucatori plasati in izolare marti dupa iesirea pozitiva a testelor pentru Sars-Cov-2.

In aceste conditii meciul de joi seara cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar al Europa League ramane sub semnul intrebarii.

Ultimul cuvant va apartine UEFA, iar scenariile pentru cei de la FCSB sunt dintre cele mai sumbre. O infrangere la scor cu o echipa de anonimi in teren sau partida pierduta cu 0-3 la masa se numara printre variantele de lucru.

Miercuri va avea loc testarea oficiala solicitata de UEFA, in functie de numarul de cazuri depistate urmand a fi luata o decizie in privinta partidei de joi.

Oficialii FCSB mai au si varianta unei cereri catre UEFA pentru amanarea meciului cu Slovan Liberec pentru ziua de sambata, in speranta ca mai multi jucatori dintre cei testati pozitiv inaintea partidei cu Backa Topola de joia trecuta sa devina negativi si astfel sa poata fi introdusi in teren.

De asemenea, meciul ros-albastrilor cu Poli Iasi programat la finalul saptamanii in etapa a 5-a din CASA Liga 1 este in pericol sa nu se dispute.



Situatie critica la FCSB. Alti cinci jucatori au coronavirus! Meciul cu Slovan Liberec in pericol