FCSB

Se impaca Armata cu Becali? Ministrul Apararii: ”Nu exclud dialogul si parteneriatul”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Gabriel Les, ministrul Apararii Nationale, a declarat dupa sedinta la care a participat in Senatul Romaniei ca nu exclude dialogul cu Gigi Becali pentru gasirea unei solutii in vederea rezolvarii diferendului pe marginea subiectului Steaua.

Les a spus ca Ministerul Apararii Nationale nu poate sustine o echipa de fotbal la nivel inalt si ca sunt cautate solutii, inclusiv aceea de dialog si parteneriat cu Gigi Becali, patronul echipei de fotbal din Liga 1 continuatoare a Stelei.

"O să vedem. Într-o asociere, o soluţie care să fie benefică pentru Steaua. Nu exclud dialogul cu Gigi Becali, nu l-am exclus niciodată. Nu am avut nicio întâlnire până acum. De acest lucru se ocupă CSA Steaua, nu ministrul. Nu am o problemă să mă întâlnesc cu Gigi Becali", a spus Les.

"Marca este la CSA Steaua, un dialog pentru o asociere îl putem avea cu oricine, dar să găsim soluţia legală. Deocamdată avem procesul pe rol şi o soluţie care ne obligă la recuperarea prejudiciului. Vom vedea ce se întâmplă apoi", a adaugat ministrul Apararii Nationale.

Echipa de fotbal patronata de Gigi Becali a pierdut in instanta dreptul de a mai folosi emblema istorica a Stelei, dar si de a mai folosi in acte numele de Steaua.

Becali a solicitat la LPF si FRF schimbarea denumirii din FC Steaua Bucuresti in Fotbal Club FCSB.



Se impaca Armata cu Becali? Ministrul Apararii: ”Nu exclud dialogul si parteneriatul”