FCSB

Schimbare de sistem la FCSB. Reuseste Andone unde a esuat Dica?

Bogdan Andone, noul antrenor de la FCSB, spune ca va incerca sa-si impuna filosofia despre fotbal si ca va schimba sistemul de joc dintr-un 4-2-3-1 devenit clasic intr-un 4-3-3 ultra ofensiv.

“Imi place ca echipa mea sa fie o echipa vie, sa aiba agresivitate si sper ca vom avea si rezulatele dorite”, a declarat Bogdan Andone intr-o conferinta de presa inaintea primului antrenament ca principal la FCSB.

“Am filosofia mea de fotbal si voi incerca sa o impun. Vom incerca sa jucam 4-3-3. Atat pot sa va spun. Avem jucatorii necesari, antrenam acest sistem, il incercam in amicale si am incredere ca jucatorii vor intelege acest sistem. Unii dintre ei l-au mai jucat. Cred ca ne vom adapta cu totii acestui sistem” a mai spus noul antrenor principal al ros-albastrilor.

Andone a declarat ca Mircea Lucescu, Marius Sumudica si Razvan Lucescu sunt antrenorii de la care se inspira in cariera de antrenor.

Nu va fi prima data cand un antrenor incearca implementarea sistemului 4-3-3 la FCSB.

Nicolae Dica a antrenat acest sistem in urma cu un an in cantonamentul din Olanda la sugestia patronului Gigi Becali, dar dupa esecul 0-2 din prima etapa la Astra Giurgiu s-a renuntat pentru a se reveni la 4-2-3-1.

S-a spus atunci ca jucatorii nu sunt pregatiti pentru a evolua in sistemul 4-3-3.



Schimbare de sistem la FCSB. Reuseste Andone unde a esuat Dica?