FCSB

Steaua - Ludogoret, deja 0-1. UPDATE Hamza a semnat cu adversara Stelei. Bulgarii se lauda: "Transfer fulger"

Negocierile cu Younes Hamza (Botev Plovdiv) le-au dau oficiailor Stelei batai mari de cap pe ultima suta de metri. Atunci cand erau aproape siguri ca parafeaza transferul, luni dupa-masa, Hamza a semnat cu Ludogoret si va fi folosit in playoff-ul Ligii Campionilor.

Presa bulgara de luni a scris ca echipa Plovdiv a negociat pentru Hamza si cu cei de la Ludogoret, adversarii Stelei din barajul Ligii Campionilor.

Acest lucru s-a adeverit luni dupa-masa, cand Hamza a facut vizita medicala la Ludogoret si apoi a semnat cu aceasta echipa, in dauna Stelei, scrie presa bulgara. Steaua a asteaptat o ultima runda de negocieri pe care spera sa o castige.

"Hamza a semnat pentru trei ani. A fost un transfer fulger", au scris cei de la Ludogoret.

"Transferul de Hamza este un alt pas al lui Ludogoret de a construi o echipa puternica pentru a ataca Liga Campionilor. Tunisianul este al saselea no jucator al lui Ludogoretz pentru noul sezon. Pana in prezent, campionii i-au mai luat pe Vanderson, Brian Angulo, Anicet Abel Alexander Petrov Vassilev si Preslav", mai afirma cei de la Ludogoret.

Ludogoret ii ofera un salariu de peste 20.000 de euro pe luna lui Hamza, in timp ce oferta Stelei este intre 10.000 si 15.000 de euro. In plus, Hamza ar primi 100.000 de euro in plus la semnatura din partea celor de la Ludogoret.

Pana la miezul noptii UEFA mai accepta schimbari de loturi pentru barajele Ligii Campionilor, iar Ludogoret il va folosi pe Hamza contra Stelei.

Valeriu Argaseala, aflat in Bulgaria pentru a negocia cu Botev Plovdiv, a afirmat duminica seara ca mutarea lui Hamza este aproape aranjata, dar tratativele au esuat.

In schimb, Steaua a inchis transferul lui Breeveld.

[news-108730]



Steaua - Ludogoret, deja 0-1. UPDATE Hamza a semnat cu adversara Stelei. Bulgarii se lauda: "Transfer fulger"