FCSB

Scenariu sumbru pentru Steaua: un "soc fantastic"

Emeric Ienei, omul care a trait si a vazut multe la Steaua, este de parere ca pierderea marcii va avea un "soc fantastic" asupra suporterilor.

"Steaua a adus prea multe trofee si acum vor sa o distruga. Spectatorii care tin acum cu Steaua si sunt intr-adevar sustinatorii adevarati ai Stelei vor avea un soc fantastic. Si cand s-a facut schimbarea din CCA in Steaua, suporterii s-au obisnuit foarte greu. A trecut destul timp pana cand sustinatorul CCA-ului a devenit sustinatorul Stelei. Am simtit si noi in teren - nu prea mai veneau suporterii la stadion si nici nu mai era aceeasi efervescenta", a spus Emeric Ienei la Dolce Sport.

FC Steaua, firma controlata de Gigi Becali, a pierdut marca Steaua (nume, sigla, culori). Detinatorul marcii este acum Ministerul Apararii Nationale.

Entitatea lui Becali numita inca "FC Steaua Bucuresti" va trebui sa isi schimbe numele, sigla si culorile, daca nu va ajunge la un acord pentru folosirea acestora cu MApN.

Armata a anuntat ca ar putea sa incerce o noua actiune in justitie, in cadrul careia sa isi recupereze palmaresul si titlurile de dupa 2004.

[news]



Scenariu sumbru pentru Steaua: un "soc fantastic"