FCSB

Lucian Sanmartean: ''E trist ce se intampla la Steaua''

Lucian Sanmartean, mijlocasul cedat de Steaua in iarna la Al Ittihad impreuna cu fundasul Lukasz Szukala, nu vede cu ochi buni ce se intampla in acest moment la echipa din Ghencea si crede ca disparitia suporterilor este cauzata de litigiul cu Armata.

''E trista situatia ca o echipa de valoarea Stelei sa nu aiba fani deloc. Nu cred ca titlul va putea fi ratat, insa presiunea rezultatelor e mare la Steaua, iar jucatorii veniti nu pot fi integrati peste noapte in sistemul stelei'', a declarat Lucian Sanmartean la Dolce Sport.

Mijlocasul lui Al Ittihad mai crede ca ruptura intre echipa si suporteri s-a produs in momentul aparitiei litigiului pe marginea siglei.

''Acel episod cu Armata si sigla a facut ca suporterii sa nu mai fie aproape de echipa. Ae acolo au inceput toate problemele echipei'', este de parere Sanmartean.

Acesta considera ca doi jucatori puteau fi adusi la Steaua pentru a acoperi acea lipsa de fantezie de care toata lumea vorbeste dupa plecarea lui in Arabia Saudita.

''Daca reuseau sa-l aduca pe Teixeira, Steaua ar fi avut fantezia de care se vorbeste. Doi jucatori de fantezie am vazut in Liga 1, pe Eric de la Pandurii si Teixeira'', a mai declarat Sanmartean.

Din ce in ce mai bine la Al Ittihad

Sanmartean a vorbit si despre acomodarea sa la echipa pregatita de Victor Piturca si despre obiectivele lui Al Ittihad pentru acest sezon.

''Adaptarea a fost usoara pentru ca exista un grup numeros de romani si m-am acomodat foarte repede. Avem si rezultate, iar fanii sunt aproape de jucatori. Obiectivul este sa ne clasam in primele trei locuri si sa jucam in Champions Legue'', a spus Sanmartean.

Acesta a explicat si unde ii place sa joace mai mult, sustinand ca locul ideal pentru el este ca responsabil cu ultima pasa.



Lucian Sanmartean: ''E trist ce se intampla la Steaua''